Skip to main content
Specialist in dakrenovatie en dakonderhoud

Bitumen daken

De meeste platte daken in Nederland zijn bedekt met een bitumen (of: bitumineuze) dakbedekking. Deze dekking is eenvoudig, waterdicht en duurzaam. Hoe lang een bitumineuze dakbedekking meegaat ligt niet alleen aan de kwaliteit van het bitumen, maar ook van de manier waarop het gelegd is. Schakel daarom Endevoets in.

De vakman voor uw bitumen dak

Endevoets is er voor àl uw klussen boven de dakgoot. Wij zijn veelzijdig door onze passie voor dakwerk en door meer dan twintig jaar ervaring. Ook bitumineuze daken leggen wij vaak. Het is makkelijk te gebruiken en eventuele schade kan ook gemakkelijk gerepareerd worden. Het Endevoets team heeft jarenlange ervaring en kan alle klussen op het dak klaren. Wij kunnen bijvoorbeeld ook meteen uw zink-, lood- of koperwerk op maat maken. Dan is uw dak snel compleet en af!

Kwaliteit van het bitumen

Er zit veel verschil tussen bitumineuze daken. Dit ligt zowel aan materialen als aan dakdekkers. Endevoets maakt alleen gebruik van de beste kwaliteit materialen. Dit zorgt voor een betere levensduur, lichtheid en milieuvriendelijkheid. Ook hebben wij een team van echte specialisten. Het Endevoets team zorgt ervoor dat uw dak goed, snel en volledig waterdicht gelegd wordt. Daardoor kan het dak jaren langer mee.

Persoonlijke daken

Endevoets staat altijd in persoonlijk contact met u. Wij zorgen dat u precies weet wat er op uw dak gebeurt. Ons team adviseert en informeert u graag. Doordat Endevoets bewust klein is gebleven, kunnen wij dichter bij de wensen van de klant blijven. Wij bieden u goede daken tegen competitieve prijzen. Of u nu een standaard dak heeft of een dak met afwijkende maten; Endevoets kan het dak vakkundig bedekken. Wij beschikken over vrijwel alle soorten bitumen. Zo hebben we voor ieder dak een oplossing!

Ook een bitumen dak?

Wij kunnen snel bij u aan de slag in de regio's Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Veghel, Waalwijk, Heusden, Oss, Eindhoven, Uden, Beek en Donk, en Gemert. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden van uw dak. Bel of mail ons voor meer informatie, of vraag een gratis dakscan aan!

Foto's bitumen daken

Bitumen platdakwerk met loodwerkzaamheden Den BoschBitumen platdakwerk met loodwerkzaamheden SchijndelBitumen platdakwerk met loodwerkzaamheden UdenBitumen platdakwerk met loodwerkzaamheden Veghel