Skip to main content
Specialist in dakrenovatie en dakonderhoud

Nieuwbouw

Endevoets Dakbedekkingen heeft voor alle soorten nieuwbouw daken passende dakbedekking. Als allround dakbedekkingsbedrijf realiseren we dakbedekking voor zowel platte als hellende daken. Voor iedere dak bieden wij de perfecte oplossing.

Jaren ervaring op het dak

Als opdrachtgever wilt u natuurlijk het beste voor uw dak: topkwaliteit, een scherpe prijs en garanties waar u op kunt bouwen. Endevoets heeft ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw daken. In deze jaren hebben wij al vele nieuwbouwprojecten gerealiseerd voor zowel particulieren als bedrijven. Met Endevoets heeft u dus een betrouwbaar dak boven uw hoofd. Ook kunt u Endevoets Dakbedekkingen inschakelen voor dakisolatie.

Duurzaamheid

Natuurlijk is het belangrijk dat uw dak functioneel, praktisch en mooi is. Daarnaast is het ook van belang dat u let op duurzaamheid en het milieu. In sommige gevallen kunt u daar ook voordeel uit halen, zoals bepaalde subsidies. Endevoets ontwikkelt duurzame dakoplossingen waardoor u maatschappelijk verantwoord onderneemt. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat er geen onnodige warmte meer ontsnapt (isolatie). Uw dak wordt vervaardigd uit milieuvriendelijk materiaal en na realisatie kunt u vele jaren met uw dak vooruit.

Offerte

Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte op maat voor uw nieuwbouw project in de regio Eindhoven - Tilburg - Den Bosch - Venlo.