Skip to main content
Specialist in dakrenovatie en dakonderhoud

Dakramen

Met een dakraam maakt u snel en tegen relatief lage kosten, een zolderverdieping geschikt als slaapkamer of werkruimte. U combineert op een eenvoudige manier extra daglicht met ventilatie mogelijkheden. Endevoets Dakbedekkingen plaatst dakvensters van de marktleider op dit gebied, de Deense fabrikant Velux.

Velux dakvensters

Dakvensters of dakramen van Velux zijn zeer compleet en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, uitvoeringen, types en kleuren. Ook kunnen ze in diverse samenstellingen gecombineerd worden. Er zijn Velux dakvensters verkrijgbaar voor hellende daken - en dakvensters en lichtkoepels voor platte daken. Er zijn veel bijpassende accessoires zoals zonnescreens, electrische bediening, verduisteringsgordijnen en rolluiken.

Montage 

Voor een dakdekker als Endevoets is het monteren van een dakvenster of dakraam meestal een relatief eenvoudige klus. Onze vakmensen werken volgens de voorschriften en u krijgt garantie op de montage. Daar kunt u zelf geen risico voor lopen!

Endevoets: van alle markten thuis

Bedrijven en particulieren kunnen bij Endevoets terecht voor alle soorten dakbedekkingen van hellende en platte daken, dakkapellen, dakisolatie, dakonderhoud, duurzame daken, dakgoten of een dakscan. Ons werkgebied: Oost-Brabant, van Eindhoven tot Venlo, van Den Bosch tot Tilburg.

Foto's Endevoets dakramen

Dakraam lichtkoepel opstanden naar binnen gezakt oplossing BakelDakraam lichtkoepel opstanden naar binnen gezakt oplossing Beek en DonkDakraam lichtkoepel opstanden naar binnen gezakt oplossing GemertDakraam lichtkoepel opstanden naar binnen gezakt oplossing HelmondDakraam Velux dakramen met zonnescreen MichielsgestelDakraam Velux dakramen met zonnescreen Rosmalen