Skip to main content
Specialist in dakrenovatie en dakonderhoud

Over Endevoets

Familiebedrijf

Endevoets Dakbedekkingen is een familiebedrijf, gerund door vader en zoon Endevoets. Het bedrijf bestaat al ruim twintig jaar en is bewust klein gebleven. Dat heeft veel voordelen. Zo is er altijd rechtstreeks contact met de klant – en liggen de prijzen lager dan bij grotere bedrijven in de regio. Ook kan Endevoets op deze manier altijd maatwerk leveren. Endevoets werkt samen met een team vakbekwame dakdekkers. Vakwerk zoals vroeger, geleverd door een snel en vertrouwd team.

Passie voor daken

Eigenaar Tiny Endevoets is gedreven en trots op zijn werk. "Gewoon goed je werk doen, dat loont. En ook al is het soms vuil werk, het geeft heel veel voldoening. Het resultaat is een stuk vakwerk waar ik echt van kan genieten! Gelukkig levert het ook tevreden klanten op."
Tiny en zijn team zijn echte specialisten met al jaren ervaring op het dak. Ze vinden het werk nog steeds prachtig, en dat zorgt voor kwaliteit. Rechttoe rechtaan daken of complexe constructies - het Endevoets team doet het snel, goed en met veel plezier.

Goede naam

Vakwerk levert tevreden klanten op. In de regio Den Bosch – Eindhoven zijn veel particulieren en bedrijven te vinden onder een 'Endevoets-dak'. De combinatie van uitstekend werk en goede service zorgt al jaren voor een goede reputatie. Kwaliteit tegen concurrerende tarieven!

Voor al uw dakwerk

Wat maakt Endevoets bijzonder? Niet alleen levert het bedrijf kwalitatief goed werk, maar het is ook veelzijdig. Eigenaar Tiny en het Endevoets team houden persoonlijk contact met de klant. Ze denken met u mee. Van pannendaken tot bitumen en leien daken, van zinkwerk en timmerwerk tot dakkapellen, dakisolatie en lekkages – alles kan en alles op maat.

Waar?

Endevoets dekt daken in regio's Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Veghel, Waalwijk, Heusden, Oss, Eindhoven, Uden, Beek en Donk, en Gemert.
Het team voert graag een gratis dakinspectie voor u uit en is dagelijks bereikbaar.

Dakbedekking specialist

  • passie voor dakpannen
  • snelle reparatie
  • isoleren dakpannen
  • ouderwets vakwerk
  • vakmanschap op het dak
  • rechtstreeks contact
  • renovatie dakpannen
  • alle soorten dakpannen