Skip to main content
Specialist in dakrenovatie en dakonderhoud

Leien daken

Endevoets bouwt regelmatig leien daken en leipannen daken. Lei is een mooi en natuurlijk materiaal dat erg lang meegaat. Het kan goed tegen weer en wind. Wij zorgen ervoor dat uw leien dak goed geplaatst wordt en dat u er lang van kunt genieten.

Complete en duurzame leien daken

Endevoets gebruikt alleen de beste kwaliteit leisteen. Ook hebben wij veel ervaring in het leggen van dit soort dakbedekking. Daardoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw leien dak lang meegaat. Een vakkundig gelegd dak, gemaakt met goede materialen, heeft later weinig onderhoud nodig.

Voor al uw leien daken

Endevoets denkt graag met u mee. We willen namelijk dat u helemaal tevreden bent. Met uw wensen en onze expertise maken we samen een prachtig leien dak. Heeft u een heel 'normaal' dak of een dak met afwijkende maten of hoeken? Wij hebben voor ieder dak een goede oplossing. Ook kunnen we gelijk al uw zink-, lood- of koperwerk op maat maken. Endevoets legt uw dak vakkundig en met plezier. Wij leveren gewoon goed maatwerk!

Persoonlijk en snel

Wij staan altijd in persoonlijk contact met onze klanten. Als u ergens vragen over heeft staan wij voor u klaar. Endevoets beschikt over alle nodige materialen, kennis en personeel. Wij kunnen snel bij u aan de slag in de regio's Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Veghel, Waalwijk, Heusden, Oss, Eindhoven, Uden, Beek en Donk, en Gemert.

Gratis dakinspectie

Wij zorgen ook voor onderhoud en reparaties van uw leien daken. Hiervoor kunt u een gratis dakinspectie aanvragen. Wij maken mooie leien daken tegen concurrerende prijzen. Bel of mail voor meer informatie!

Foto's van Endevoets leien daken

Lei en lood tuinhuis Vught voor renovatie Lei en lood tuinhuis Vught renovatie werkzaamheden