Skip to main content
Specialist in dakrenovatie en dakonderhoud

Shingle daken

U kunt bij Endevoets terecht voor shingle daken. Shingles zien eruit als leien dakpannen maar zijn onder andere gemaakt van bitumen. Om te zorgen dat een dak van shingles goed waterdicht is en lang meegaat, moeten de shingles vakkundig gelegd worden. Hiervoor kunt u terecht bij het specialistische Endevoets team.

Veelzijdig en compleet

Shingle dakbedekking is er in allerlei vormen en kleuren en is veel lichter dan bijvoorbeeld pannen daken. Endevoets heeft veel ervaring met het maken van shingle daken. Wij gaan vakkundig voor u te werk. Endevoets kan voor u een nieuw dak maken, of het oude dak repareren of renoveren. Wij beschikken over alle materialen en kennis die nodig zijn. Endevoets kan shingles voor u leggen op:

  • Woonhuizen
  • Dakkapellen
  • Tuinhuizen
  • Bungalows
  • Vakantiewoningen
  • Veranda's
  • Overkappingen, veranda's

Voor alle shingles daken

Endevoets staat altijd met u in persoonlijk contact. Het maakt ons niets uit of u een standaard dak heeft, of een dak met afwijkende maten. Wij luisteren naar uw wensen. Endevoets adviseert u graag over wat de meest geschikte shingles constructies zijn voor uw dak. Het Endevoets team bestaat uit vakmannen, met passie en ervaring. Wij zorgen voor uw shingles dakbedekking. Daarnaast kunnen wij ook alle andere klussen boven uw dakgoot klaren. Denk hierbij aan al uw timmerwerk, lood-, koper- en zinkwerk, dakgoten, dakkapellen, lichtkoepels, en meer.

Van Den Bosch tot Gemert

Heeft u een klus in de regio's Den Bosch, Rosmalen, Berlicum, Veghel, Waalwijk, Heusden, Oss, Eindhoven, Uden, Beek en Donk, of Gemert? Bel of mail ons dan. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden van uw dak. Vraag een gratis dakscan aan, dan komen wij snel bij u langs!